The mate was a mighty sailing man the skipper brave and sure five passengers set sail that day for a three hour tour a three hour tour thank you for being a friend up


Патот до успехот е секогаш во изградба!

Наша флота на возила

Располагаме со Еуро 6 возила со приколки-ладилник.
Јачината на нашата семејна компанија, широката мрежа на канцеларии и магацини, нашите партнери за техничка поддршка заедно со инжинерскиот тим за внатрешни работи дизајнираат корисни логистички и транспортни решенија за Вас.
Развиваме специфични рути и комбинираме сложеност, ефикасност и економски аспекти за најдобро да им служиме на нашите клиенти.
Можеме да извршиме навремени испораки насекаде во светот со целосна и прецизна следливост, во постојана комуникација со нашите клиенти.

  • Сите
  • Албум 1
  • Албум 2
  • Албум 3
  • Албум 4
Фотографија 9
Фотографија 8
Фотографија 11
Фотографија 10
Фотографија 7
Фотографија 1