The mate was a mighty sailing man the skipper brave and sure five passengers set sail that day for a three hour tour a three hour tour thank you for being a friend up

Кратка Историја

Љупчо Марина - Транспорт е основана 2007 година,
започнувајќи со едно возило од Еуро 3 стандард,
успешно опстанува веќе 15 години на пазарот во Европа и Азија.

Последните 10 години е остварена
соработка со Турција, Русија, Полска,
Бугарија, Албанија, Србија,Косово како и Македонија.
Во моментот Љупчо Марина - Транспорт располага
со Еуро 6 возила со приколки - ладилник покриени со Руски Екмт дозволи.

Нашите Вредности
 • Нашата мисија е да обезбедиме прва класа услуга со конкурентни цени за бизниси од сите големини и индустрии. Ние сме подготвени да работиме за Вас со одржување на нашето ветување и обезбедување на најквалитетни услуги за транспорт и логистика.
Нашите Вредности
 • Нашата визија е да бидеме клучен партнер во интегрираната логистика во Европа и Азија, нудејќи повисок квалитет на услугата исполнувајќи ги барањата на нашите клиенти.
Нашите Вредности
 • Ефикасност
 • Квалитет на услугата
 • Доверливост
 • Одговорност
 • Точност
 • Флексибилност
 • Континуирано подобрување
 • Развој
Нашите Вредности
 • Сигурен транспорт и оптимално времетраење на испорака
 • Постојан надзор на транспортот
 • Стручна контрола на квалитетот на возилата
 • Транспарентност
 • Постојана размена на информации
 • Понуди на цени во најкраток можен период
 • Искусни и професионални возачи
 • Осигурување на робата
Нашите Вредности
 • Гарантираме помош при организација на транспорт на вашата роба, организирајќи и контролирајќи го превозот на роба од превземањето на налогот па се до завршување на транспортот. За Нашите клиенти секогаш ќе ви стои на располагање контакт лице 24/7.
 • Веруваме, инвестираме, градиме и организираме со Вас, грижејќи се секојдневно за вашите производи и услуги за да ви обезбедиме целосно професионално задоволство.