ЗОШТО ДА НÈ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Затоа што нашата мисија и главна определба е задоволување на потребите и очекувањата на нашите деловни партнери и клиенти преку обезбедување на квалитетна услуга.

Нашето богато искуство и Нашиот професионален однос заедно со беспрекорната услуга Ни даваат за право да се наметнеме на пазарот на транспортни и логистички услуги како сериозен партнер.

Зошто Нас ?

Кратка Историја

Љупчо Марина - Транспорт е основана 2007 година,
започнувајќи со едно возило од Еуро 3 стандард,
успешно опстанува веќе 15 години на пазарот во Европа и Азија.

Последните 10 години е остварена
соработка со Турција, Русија, Полска,
Бугарија, Албанија, Србија,Косово како и Македонија.
Во моментот Љупчо Марина - Транспорт располага
со Еуро 6 возила со приколки - ладилник покриени со Руски Екмт дозволи.

Нашите Вредности
 • Нашата мисија е да обезбедиме прва класа услуга со конкурентни цени за бизниси од сите големини и индустрии. Ние сме подготвени да работиме за Вас со одржување на нашето ветување и обезбедување на најквалитетни услуги за транспорт и логистика.
Нашите Вредности
 • Нашата визија е да бидеме клучен партнер во интегрираната логистика во Европа и Азија, нудејќи повисок квалитет на услугата исполнувајќи ги барањата на нашите клиенти.
Нашите Вредности
 • Ефикасност
 • Квалитет на услугата
 • Доверливост
 • Одговорност
 • Точност
 • Флексибилност
 • Континуирано подобрување
 • Развој
Нашите Вредности
 • Сигурен транспорт и оптимално времетраење на испорака
 • Постојан надзор на транспортот
 • Стручна контрола на квалитетот на возилата
 • Транспарентност
 • Постојана размена на информации
 • Понуди на цени во најкраток можен период
 • Искусни и професионални возачи
 • Осигурување на робата
Нашите Вредности
 • Гарантираме помош при организација на транспорт на вашата роба, организирајќи и контролирајќи го превозот на роба од превземањето на налогот па се до завршување на транспортот. За Нашите клиенти секогаш ќе ви стои на располагање контакт лице 24/7.
 • Веруваме, инвестираме, градиме и организираме со Вас, грижејќи се секојдневно за вашите производи и услуги за да ви обезбедиме целосно професионално задоволство.
За Нас


Патот до успехот е секогаш во изградба!

Наша флота на возила

Располагаме со Еуро 6 возила со приколки-ладилник.
Јачината на нашата семејна компанија, широката мрежа на канцеларии и магацини, нашите партнери за техничка поддршка заедно со инжинерскиот тим за внатрешни работи дизајнираат корисни логистички и транспортни решенија за Вас.
Развиваме специфични рути и комбинираме сложеност, ефикасност и економски аспекти за најдобро да им служиме на нашите клиенти.
Можеме да извршиме навремени испораки насекаде во светот со целосна и прецизна следливост, во постојана комуникација со нашите клиенти.

 • Сите
 • Албум 1
 • Албум 2
 • Албум 3
 • Албум 4
Фотографија 9
Фотографија 8
Фотографија 11
Фотографија 10
Фотографија 7
Фотографија 1
Фотографија 1

Достигнувања

Нашето богато искуство и Нашиот професионален однос заедно со беспрекорната услуга Ни даваат за право да се наметнеме на пазарот на транспортни и логистички услуги како сериозен партнер.

20

Години искуство

42

Земји

14703159

Поминати километри

3540

Доставени пратки

Патен транспорт
Брзина
Лојалност
Други испораки
Услуги на клиентите
Задоволни клиенти
Достигнувања

Контактирајте Нè

Контакт

Мапа

Дали би сакале да знаете повеќе за нашите услуги ?

Со задоволство ќе ги слушнеме Вашите прашања!

Call to Action